Nepotul Ayatollahului Dan Nica, condamnat la 4 ani și 5 luni, cu executare!

Distribuie articolul

 

Fostul primar al orașului Panciu din județul Vrancea, Iulian Nica, a fost condamnat pentru abuz în serviciu și delapidare. Acesta a fost acuzat că a plătit ilegal angajaților din Primăria Panciu drepturi salariale de sute de mii de lei și a alimentat cu carburant mașina personală cu cardul Primăriei.

Judecătoria Tecuci l-a condamnat luni, 5 februarie pe Iulian Nica, fost primar al orașului Panciu, la 4 ani și 5 luni de închisoare pentru abuz în serviciu, delapidare și participație improprie la fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Decizia instanței nu este definitivă.

Pe parcursul mai multor luni ale anului 2015, Iulian Nica a aprobat distribuirea ilegală către funcționarii publici a sumei totale de 247.031 lei ca normă de hrană şi pregătire profesională aferentă primelor șapte luni din acel an şi suma de 14.750 lei ca normă de hrană pentru luna februarie 2017.

Iulian Nica a mai fost condamnat anul trecut, tot de către Judecătoria Tecuci, într-un alt dosar penal, la 5 ani și 4 luni de închisoare, cu executare, pentru șantaj, abuz în serviciu, fals intelectual, instigare la abuz în serviciu, instigare la delapidare, de instigare la fals intelectual. Atunci, acesta a fost pentru o perioadă în arest la domiciliu.

 


Distribuie articolul

You May Also Like