Polițist atacat de un câine agresiv. Stăpânul câinelui a fost reținut

Distribuie articolul

Incident violent, în ziua alegerilor prezidențiale, în județul Galați. Un polițist a fost rănit de un câine periculos, asmuțit de stăpânul său, un individ cu antecedente penale pentru fapte cu violență.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, incidentul a avut loc pe raza Secției 2 Rurale Smârdan, în localitatea Mihail Kogălniceanu.

”Incidentul a avut loc în jurul orei 15.30, în ziua alegerilor prezidențiale. Inculpatul, aflat acum în stare de reținere, se afla în stare de ebrietate și asmuțea câinele agresiv și fără botniță pe cetățeni. Aceștia au sunat la Poliție. La domiciliul inculpatului s-a deplasat o patrulă de polițiști, moment în care acesta, deranjat că agenții de poliție îi cereau explicații despre faptele sale, a asmuțit câinele către polițiști. Unul dintre agenți a fost mușcat de mai multe ori, de piciorul stâng, rezultând plăgi sângerânde.. Inculpatul este recidivist și îl propunem la arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice”, ne-a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, Ovidiu Zaharia.

Polițistul a ajuns la spital cu mai multe plăgi produse prin mușcătură, fiind în afara oricărui pericol.

Surse apropiate anchetei susțin că inculpatul era deja sub măsura controlului judiciar într-o altă cauză penală și, în trecut, ar mai fi fost condamnat pentru ultraj, dar și alte fapte cu violență.


Distribuie articolul

You May Also Like