Guvernul liberal are multe de făcut: calitatea vieții românilor este în scădere

Distribuie articolul

Calitatea vieții în România este în scădere. Asta potrivit unui studiu care arată că, la acest capitol, România ocupă locul 45 din 149 de state analizate.

De altfel, România și Bulgaria, ultima situată pe locul 43, sunt cel mai prost clasate țări din Uniunea Europeană. În timpul guvernării PSD, România a pierdut un loc în clasamentul mondial. Se pare că Dăncilă și gașca nu au reușit să scoată țara din noroaie, această sarcină căzând în cârca guvernului condus de Ludovic Orban.

Rămâne de văzut dacă liberalii vor reuși să urnească căruța din noroiul gros! Digi24 îi citează pe realizatorii studiului și anunță că România a obținut cele mai slabe punctaje la capitolele serviciile de apă și de salubritate, sănătatea și bunăstarea și accesul la educația de bază.

Pe de altă parte, România a obținut cel mai bun punctaj la siguranța personală, calitatea mediului și hrana și îngrijirea medicală de bază, mai arată datele cercetării.

Studiul mai arată că cel mai bine se trăiește în Norvegia, Danemarca și Elveția, iar pe ultimele locuri în clasament se află Ciad, Sudanul de Sud și Republica Centrafricană.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns