POLIȚIA RUTIERĂ A SCOS PISTOALELE PE STRADĂ

Distribuie articolul

Polițiștii rutieri din Galați au scos la lucru noile ”jucării” din dotare. Este vorba despre radarele de tip pistol, pe care le-au primit de la IGPR, săptămâna trecută.

Deocamdată, noile aparate de măsurare a vitezei sunt folosite demonstrativ atât în județ, cu precădere pe drumurile naționale, cât și în municipiu. Sunt probe pe care polițiștii rutieri le fac cu noile radare, pentru a putea fi introduse în serviciu.

Cel mai probabil, radarele de tip pistol vor fi scoase oficial la lucru pe 1 iunie, adică peste două zile. Unul dintre noile radare va intra în dotarea Biroului Poliției Rutiere și va acționa în municipiul Galați, iar cel de-al doilea va fi direcționat către Serviciul Poliției Rutiere și va monitoriza traficul pe drumurile naționale, în special pe DN 25, una dintre cele mai circulate șosele la nivel național.

De menționat este faptul că, în primele luni ale acestui an, Poliția Rutieră din Galați a aplicat aproape 15.000 de amenzi, din care circa 5.000, cele mai multe, pentru viteză. 197 de șoferi au rămas fără permisul de conducere pentru că au depășit limita legală de viteză cu peste 50 kilometri pe oră.


Distribuie articolul

You May Also Like