PNL nu vrea să câștige alegerile la Galați!

Distribuie articolul

Altfel nu e nicio logică în „facerea” listelor pentru alegerile parlamentare. Cu unii urcați recent pe funcții, cu alții pe funcții guvernamentale, cu candidați la funcția de primar ce au pierdut recent alegerile în localitățile unde au candidat sau chiar cu primari în exercițiu perdanți, ce naiba să iasă decât ghiveci?
Dar s-o luăm pe rând.


Senat.
George Scarlat. Toată considerația pentru că e un tip profi la Ministerul Agriculturii. Dar de ce îl pui pe listă? Avea și Galațiul un secretar de Stat cu rezultate și pierzi postul! Ca prostu’…
Constantin Zamfir- Nenea ăsta ce fugea de presă ca dracu’ de tămâie, primar la Barcea de trei mandate, reales recent e clar că nu pleacă de la Primărie chiar dacă iasă senator. De ce? Pentru atragerea voturilor? Păi Barcea nu-i comună așa mare să fie vreun ghișeft. Dacă mergeai cu Costin de la Tecuci sau Gheoca de la Ivești parcă mai înțelegeam. Cu doamnele de la Cuca și Costachi Negri, ambele perdante la Primărie(cea din urmă fiind primar până luna trecută!) iar îmi dă cu virgulă. Comune mici, voturi puține, șanse mai deloc! Pentru ce? Să punem lista acasă-n dormitor?


Camera Deputaților
Aici e lucrul dracului. Au clocit-o până s-a stricat ghiveciul…
George Cătălin Stângă. Corect. Nimic de obiectat. Lider de partid, poate neînțeles de unii dar ok. Comentatorii de ocazie ce nu-l au la icre pot învăța liniștiți a cânta Hora Unirii în șase limbi!
De-aici încolo începe abrambureala totală.
Onuț Atanasiu. Omul acesta, profesor serios de fizică îl încercați pentru ce? Pentru Jocurile Olimpice care nu vor fi prea curând? Inspector general școlar- nici nu s-a uscat bine cerneala după decizia de punere în funcție- mai acum trei-patru zile a depus jurământul fiind ales consilier județean. Ok. Acum ce vreți? Să-l trimiteți la Camera Deputaților? Serios? S-a terminat trăsura cu liberali la Galați?


Alexandru Șerban- președintele municipalei PNL. Ca să candideze nenea acesta pe așa loc eligibil trebuia ca rezultatele de la locale, din municipiu să fie cu totul altele. Pe lângă faptul că trebuia să facă un pas în spate (dacă nu-i în stare cineva să-l demită!), mai are și nu știu ce încrengătură naș-fin cu un terț până la liderul PNL Galați.
Deci, fiindcă putem, un dezastru în municipiu e recompensat cu un loc bun la parlamentare! Drăguț!
Mai apoi e tanti aia de la Ministerul Tineretului și sportului de i se împleticea limba la ultima vizită a lui Orban la Galați. Alt post eșuat la București pentru Galați. Apoi, unu’ Manoliu, alt proaspăt consilier județean și surpriză… „ independenta abținută” Daniela Simona Vreme, care s-a colorat în galben de-atâtea rezultate meritorii.
Conluzionând, bă băieți, e clară, vreți să înfrângeți și de data asta. Ce dacă partidul e pe val la nivel național! Noi vrem să ne altoiască socialiștii la malul gârlei.


Și vi-o luați! Garantat


Distribuie articolul

You May Also Like