PNL mai câștigă (probabil) 0,85%!

Distribuie articolul

 

 

Cam atât înseamnă ALDE la Galați! Și asta cu rotunjire pozitivă…

De unde erau cotați în urmă cu patru ani la alegerile locale undeva pe la 3,6%, acum influența lor pe-aici, la malul gârlei, nu ajunge la una bucată procent.

Asta pentru că în ultimii patru ani, cei de la ALDE tot încearcă să se lipească precum scaiul de vreo formațiune politică mai de Doamne ajută.

Tot l-am mai zărit pe Cristinel Dima pe ici pe acolo, bătând câmpii cu grație, aplecându-se pe politica națională mai de grabă, de parcă acel zero virgulă și-un pic, l-ar recomanda cu ceva, dincolo de a mai face vreun ghișeft pe la bodegi ori șmenuri cu valută.

Acum, n-are prea multă treabă, decât să aștepte de la Georgică ot peneleu să-l bage cumva în seamă.

Cum și liberalii la Galați sunt în vrie de ceva timp, Cristinel la mai mult decât „Ana are mere!”, n-ar putea spera.

Ce să-i dea Georgică? Piramida lui Menkaure de pe Platoul Giza, aia de era cea mai prăpădită? Poate în locație de gestiune să prindă un țâr de stabilitate când se răvășește prin sediul PNL…

Acum, despre calitatea politică a celor de la ALDE aproape că e pleonasm dacă e să aducem vorba. Dar meciuri vor fi. Pentru că Georgică e ca o clocitoare ce-și ocrotește… ouăle de prădători, iar Cristinel e genul de vârtej în frunte, ce supraevaluează grosier acest zero virgulă ceva ce-l  deține cumva ca zestre.

Vedem, luăm cu popcorn, și-i așteptăm pe onorabili să se dea în public cu tărăbuța…

Acum, revenind la marea alianță, fuziune sau ce naiba o fi, Cristinel se întoarce, cu demnitatea-i proverbială, exact acolo unde în urmă cu ani destui a flitit cu nesaț.

Atât s-a putut…


Distribuie articolul

You May Also Like