PNL Galați va avea o conducere nouă

Distribuie articolul

Organizația municipală a PNL Galați va avea șefi noi. Chiar în prag de Crăciun, liberalii vor alege noua echipă de conducere. Conform deciziei Biroului Județean, alegerile vor avea loc pe 20 decembrie.

„Organizația Municipală a PNL Galați își va alege o nouă conducere în data de 20 decembrie 2018, decizia fiind luată cu largă majoritate în urma ședinței Biroului Politic Județean din data de 10 decembrie. În prezent, administrarea organizației este asigurată interimar de o structură numită în luna iulie a acestui an, interimat ce trebuia să fie pe o perioadă limitată, de 90 de zile, și a fost deja prelungit. Se va oferi astfel legitimitate deplină noii conduceri, ce nu va mai fi desemnată ci aleasă direct de membrii partidului. La alegerile din 20 decembrie se pot înscrie toți membrii PNL care îndeplinesc condițiile statutare”, se arată în comunicatul de presă al PNL Galați.

Pentru a permite organizarea alegerilor, Ștefan Baltă, președintele interimar al organizației municipale, va demisiona. Rămâne de văzut dacă Baltă va candida la viitoarele alegeri și cine mai este interesat de funcțiile de conducere din cadrul PNL Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like