PNL Galați solicită demiterea viceprimarului Picu Apostol Roman pentru prejudicii grave aduse comunității

Distribuie articolul

Organizația PNL Galați solicită demiterea viceprimarului orașului Galați, Picu Apostol Roman. Acesta este acuzat că a adus prejudicii grave comunității atunci când a vorbit în cadrul unei emisiuni tv despre turism și sex, droguri și cazinouri. Consilierii liberali vor face demersuri în Consiliul Local pentru a eliberarea din funcție a viceprimarului.

„În urma declarațiilor făcute pentru documentarul „Inspectorul Pro” și difuzate la o oră de maximă audiență în cadrul Știrilor ProTv din data de 15.10.2018, declarații ce au avut rolul de a leza demnitatea oricărui gălățean precum și de a aduce grave prejudicii de imagine comunității, administrației și demnității publice pe care acesta le reprezintă, organizaţia municipală Galați a Partidului National Liberal a decis cu unanimitate de voturi să mandateze cei 7 consilieri locali cu privire la inițierea tuturor demersurilor necesare pe lângă Consiliul Local Galați și Primăria Galați pentru eliberarea funcției de viceprimar al municipiului nostru prin demiterea actualului ocupant al acestui post”, se arată în comunicatul de presă al PNL Galați.

Liberalii gălățeni îi solicită primarului Ionuț Pucheanu să se delimiteze public de declarațiile viceprimarului și să contribuie la plecarea acestuia din funcție.

„Înțelegem că nu stă în puterea noastră să evaluăm capacitatea intelectuală, morală, profesională sau gradul de educație demonstrate de actualul ocupant al fotoliului de viceprimar, însă ceea ce putem face este să afirmăm clar și răspicat: Fără incompetenți în funcții publice! Facem un apel pentru alăturarea la acest demers către toți actorii aflați pe scena politicii gălățene și indiferent de alianțe, algoritmi sau simpatii, mai mult sau mai puțin dezinteresate, să înțeleagă că actualul purtător al demnității de viceprimar nu face decât să arunce în derizoriu toate eforturile persoanelor de bună credință ce muncesc şi luptă pentru viitorul acestui oraș. Solicităm public concursul domnului primar Ionuț Pucheanu și coaliției PSD-ALDE pentru stoparea acestei situații penibile, delimitarea instituției și partidelor pe care le reprezintă față de un astfel de comportament compromițător și acceptarea propunerii de demitere formulată de către inițiatorii acestui demers, consilierii locali ai PNL Galați.
Am atașat declarația viceprimarului Picu Apostol Roman care a determinat luarea de poziție din partea PNL.

„Numitorul comun pentru turism este un cocktail format din trei ingrediente numite aşa: sex, droguri şi cazinouri. Noi nu ne putem să ne transformăm în agenţi de circulaţie şi să stăm pe mijlocul Dunării şi să spunem: „trageţi la mal.” Cine nu vrea să înţeleagă şi merg spre alte zone, unde îi aşteaptă, ca în celelalte porturi, droguri şi sex şi păcănele, e treaba lor dacă nu înţeleg ce înseamnă aceasta Dunăre magnifică.”

(sursa PROTV)


Distribuie articolul

You May Also Like