PNL Galați a descoperit apa udă! Îl susține pe Câțu la Congres!

Distribuie articolul

Comunicatul de presă emis astăzi la prânz la finalul ședinței arată cam în felul următor:

„Comitetul Director Județean al Filialei PNL Galați a decis luni, 13 septembrie, cu majoritate de voturi, susținerea moțiunii „România liberală”, cea cu care premierul Florin Cîțu candidează pentru președinția Partidului Național Liberal.
Moțiunea „România liberală” a întrunit 70 de voturi din partea membrilor Comitetului Director Județean al PNL Galați, dintr-un total de 78 de voturi. Moțiunea candidatului Ludovic Orban, „PNL – Forța Dreptei”, a fost votată doar de 6 membri ai Comitetului, în vreme ce doi membri ai Comitetului au votat ambele moțiuni.
Astfel, în urma acestei decizii, conducerea PNL Galați a decis susținerea lui Florin Cîțu pentru funcția de președinte al Partidului Național Liberal la Congresul ce va avea loc în data de 25 septembrie.

Președintele PNL Galați, deputatul George Stângă, a transmis membrilor PNL Galați un mesaj de unitate, afirmând că își dorește ca PNL să funcționeze pe mai departe în echipă, alături de Florin Cîțu.

„Solidaritatea și colaborarea trebuie să fie principiile după care PNL se ghidează! Aceste principii vor trebui să fie la baza funcționării PNL și după Congresul partidului. Cu toții suntem o singură echipă, echipa PNL! La congresul din 25 septembrie trebuie să câștige PNL, dar asta depinde de fiecare dintre noi, membrii partidului. Noi trebuie să dăm dovadă de responsabilitate. Am încredere că Florin Cîţu va oferi noi perspective PNL și României. Alături de echipa formată în jurul lui Florin Cîțu putem face România liberală, modernă și dezvoltată!”, a afirmat liderul PNL Galați.

Ok. Am prezentat textul ca atare, și nici comentarii nu prea sunt. Doar că la PNL Galați se face politică după Legea acțiunii maselor (Legea acțiunii maselor este un model matematic care explică (și anticipează) ca un echilibru dinamic comportarea reactanților și a produselor (rezultanților) unei reacții chimice reversibile ce se desfășoară la temperatură constantă.) Iar deciziile sunt marcă înregistrată „Întorsura Buzăului”…


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *