EDITORIAL/ Primare, pliantul e pentru proști!

Distribuie articolul

Ai dat pe apa sâmbetei un pliant de habarnist ce ești sau după înțelepciunile emise de ăia de te spală cu periuța de dinți.

10764 locuri noi de parcare. Băi Puchene, ori ne iei de proști, ori la voi la PSD minciuna e o virtute. Abia dacă ai reușit să treci de 9000 și alea bolmojite cu de-a sila.

34965 metri pătrați de spații verzi. Să mori tu ! Măsurați cu compasul sau cu echerul? Altă prostititio in integrum!

20 de locuri noi de joacă pentru copii! Era mișto să fie pentru bătrâni, dar la voi la PSD pleonasmele sunt așa, o chestie aleatorie!

6100 de arbori noi plantați. E cu minus teii de pe Faleza Superioară ce i-ai nenorocit, au ba? Da șese mii, acum sincer, doar în visele tale de consumator la Corso, poate!

165.640 metri pătrați de trotuare. Bre, mă leși! Ăia cu parandărătul nu ți-au dat marfă ca lumea. Chinezărie made in Fârțănești. Știi ce-i aia? N-ai cum. Nu te duce placa de bază. La anul pe vremea asta o să patinăm subtil când pe una albă, când pe una gri, ca-n filmele cu proști! Ca voi! Ăia de la PSD!

70 de km de străzi modernizare. Aici clar ai pus și ce-a făcut Marius Stan și Dumitru Nicolae în juma’ de mandat. Cu mijloacele de transport în comun nici nu mai am curaj să bat apa în piuă pentru că la voi la PSD se știe atracția către firmele turcești de mâna a doua. Băi primare, autobuze facem și noi în România, chiar mai bune și mai ieftine dar n-ai vrut să cumperi de-acolo că nu dă sfânta șpagă. Nesănătosule!

Mai am o veste pentru tine ! Și nu e bună! Se zice-n târg că te vor căuta ăia de la DNA, dar nu de la Galați, ci de la Capitală. Zică-se că ai făcut ceva retrocedări ilegale! Hai să fie primit…

Da’ ce zice domnu’ ăsta de mai jos?


Distribuie articolul

You May Also Like