Plaja Dunărea rămâne închisă peste vară. În orașul Galați nu există nici un ștrand public

Distribuie articolul

A început vara și gălățenii își rotesc capetele după zone de agrement. O fac de pomană, pentru că, din nou, orașul Galați nu are nici un complex public pentru anotimpul călduros. Pe românește, ditamai orașul nu are ștrand public, dar asta nu mai este de mult timp o știre.

Bazinul Olimpic nu mai este folosit de pe vremea lui Eugen Durbacă, iar plaja Dunărea a fost închisă în urmă cu cinci ani de Direcția de Sănătate Publică. De atunci, gălățenii se bălăcesc doar în promisiuni. La „Valuri” au fost și țepe. Anul trecut, „investitorii” de la firma Karan au dat o mână de var, au șters praful de pe alei și au montat două ligheane gonflabile pe care le-au botezat în mod spectaculos piscine. În rest, nu a fost nici urmă de hotel, de Therme, de tiroliană, de paintball, de minigolf, așa cum anunțau în momentul semnării contractului primarul Ionuț Pucheanu și reprezentantul Karan.

Suntem în luna iunie, anul 2019 și o luăm de la capăt. În orașul Galați (și împrejurimi) există doar două piscine private și nici un ștrand/zonă de agrement pentru cei care doresc să înoate. Cică lucrarea de la Plaja Dunărea o să înceapă anul acesta și se va încheia prin 2020. Până atunci, distracția este prin vecini. 

Povestea cu ștrandurile publice din Galați are legătură cu talentul gospodarilor din fruntea urbei. Pentru că așa-i în viață: nu toți edilii se pricep la treburi gospodărești și nici alegătorii nu strălucesc la votare.


Distribuie articolul

You May Also Like