Pistolarul de la Lisboa, capturat de poliție după mai mult de un an de căutări

Distribuie articolul

Dragoș Constantin Caciu, infractorul periculos care a tras cu pistolul în plină stradă și a împușcat un om, anul trecut, pe stada Oțelarilor, lângă sala de jocuri de noroc Lisboa, a fost prins și încarcerat.

„Polițiștii Serviciului Investigații Criminale Galați, au depistat un bărbat, de 37 de ani, urmărit național și internațional, pe numele căruia existau două mandate de executare a pedepsei pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și conducere a unui vehicul fără permis de conducere, precum și un mandat de arestare preventivă, într-un dosar penal în care acesta este bănuit de comiterea unei tentative la infracțiunea de omor calificat și a infracțiunilor de uz de armă fără drept și tulburarea ordinii și liniștii publice”, informează IPJ Galați.

În urma cercetărilor efectuate au rezultat indicii că, în noaptea de 15/16.09.2018, persoana în cauză, purtând fără drept un pistol cu muniție letală, ar fi tras mai multe focuri de armă asupra unui bărbat, de 32 de ani, cauzându-i leziuni traumatice.

„În mansarda imobilului din municipiul Galați, unde a fost depistat bărbatul, polițiștii au găsit 4 pistoale cu muniție letală, suma de 10 500 lei și o cantitate de substanță vegetală susceptibilă a face parte din categoria drogurilor de mare risc, bunuri care au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor”, mai precizează IPJ Galați.

Persoana depistată a fost condusă la sediul poliției, în vederea punerii în executare a mandatelor emise de instanțele de judecată. Acțiunea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul S.A.S. Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like