Gabriel Avrămescu, propus prefect al Galațiului

Distribuie articolul

Întrebarea cine va fi noul prefect al Galațiului și-ar putea găsi răspunsul astăzi, când pe agenda ședinței Guvernului se află și un punct care se referă la această problemă.

Este vorba de punctul 11, care vizează ”eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi”. Nominalizat pentru ocuparea fotoliului de reprezentant al Guvernului în Galați este Gabriel Avrămescu (40 de ani). Numele său este destul de cunoscut în spațiul public mai ales de acum jumătate de an, când a fost numit director general la Direcția Generală a Finanțelor Publice Galați, prin ordin al președintelui Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Conform jurnaliștilor de la publicația Observator buzoian, Gabriel Avrămescu (foto) a lucrat, până în 2013, în Prefectura Buzău, fiind apoi director servicii interne la DGRFP Galați, până în 2017, după care a ajuns director general în cadrul ANAf București. Avrămescu l-ar înlocui pe Dorin Otrocol, actualul prefect în funcție, care ar fi ieșit oricum la pensie, la finele acestei luni, dat fiind că împlinește 65 de ani și are vechimea necesară pentru a se retrage din câmpul muncii.


Distribuie articolul

You May Also Like