Pistolarul care a atentat la viața unui om, de negăsit. Poliția și Parchetul bat pasul pe loc în anchetă

Distribuie articolul

Ancheta în cazul atacului armat produs sâmbătă noapte la Galați, când un bărbat a fost împușcat în plină stradă, bate pasul pe loc.

La 6 zile de comiterea faptelor, polițiștii nu au reușit să îl identifice pe cel care a atentat la viața victimei. Mai grav este faptul că individul care a tras cu o armă de foc asupra unui om, în plină stradă, este liber și poate împușca oricând pe altcineva.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Galați a început urmărirea penală în caz, însă cercetările se fac doar asupra faptelor, fără să fie pusă vreo persoană sub acuzare. Sunt vizate infracțiunile de tentativă de omor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și tulburarea liniștii și ordinii publice.

Procurorii s-au limitat să afirme doar că s-a conturat un cerc de posibili suspecți. În noaptea de sâmbătă spre duminică, la o jumătate de oră după miezul nopții, un bărbat de 31 de ani, din Galați, a fost împușcat de mai multe ori.

Incidentul a avut loc în spatele unei săli de jocuri de noroc din Micro 19. Asupra victimei s-au tras mai multe gloanțe, care, ulterior, s-au dovedit a fi de la o armă de foc.


Distribuie articolul

You May Also Like