Percheziții la traficanții de droguri 

Distribuie articolul

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate și procurorii D.I.I.C.O.T din Galaţi au ridicat 1,5 kilograme de substanțe susceptibile a produce efecte psihoactive, în urma a 14 percheziţii domiciliare.

”La data de 25 septembrie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au efectuat 14 percheziții, în municipiul Galați, la locuinţele unor persoane bănuite de efectuare de operațiuni neautorizate cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive”, se precizează într-un comunicat al BCCO Galați.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2018, în mod repetat, persoanele în cauză ar fi cumpărat, deținut și vândut, pe raza municipiului Galați, substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

”În urma percheziţiilor, au fost ridicate 1,5 kg. de substanțe de acest fel, fiind indisponibilizați 6.240 de lei, 320 de euro, precum și 5 telefoane mobile”, mai precizează BCCO.

30 de persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Galați în vederea continuării cercetărilor. Față de 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 24 de ani, din municipiul Galați, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, ulterior acestea fiind arestate preventiv.

La acțiune au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Galați și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like