Percheziții la traficanții de cocaină droguri.

Distribuie articolul

Polițiștii de combatere a criminalităţii organizate din Galaţi, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au efectuat 7 percheziții domiciliare pe raza municipiului Brăila, în urma cărora au ridicat mai multe doze de droguri de mare risc. Trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc au fost reținute pentru 24 de ore.

„La data de 22 octombrie, polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galați au efectuat şapte percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Brăila, în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic și consum de droguri de mare risc”, precizează BCCO Galați.

În urma acestor perchezițiilor au fost găsite și ridicate 17 doze de cocaină, în greutate totală de 13,7 grame, un grinder metalic ce conținea substanțe vegetale mărunțite, cu aspect de muguri, 10 500 de euro, 12 500 de lei și 300 de franci elvețieni, precum și 10 telefoane mobile.

„Din cercetări au rezultat indicii că, începând cu luna noiembrie 2018, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 33 și 46 de ani, toți din municipiul Brăila, au constituit un grup infracțional care avea ca activitate traficul și consumul de droguri de mare risc, respectiv cocaină, pe raza municipiilor Galați și Brăila. Cei trei au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore , urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă”, mai precizează BCCO.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale și S.A.S. din cadrul I.P.J. Brăila. De asemenea, la activități au participat jandarmi din cadrul I.J.J. Galați și I.J.J. Brăila.


Distribuie articolul

You May Also Like