Percheziții în județele Galați și Vaslui. Polițiștii sunt pe urmele unor contrabandiști de țigări

Distribuie articolul

Joi, 27 iulie, au loc ample percheziții în județele Galați și Vaslui. Polițiștii de frontieră se află pe urmele unor contrabandiști de țigări. În total sunt 51 de percheziţii domiciliare în cele două județe care vizează un grup infracțional organizat. De asemenea, se fac 27 percheziții la autoturisme folosite de către suspecți în activitatea infracțională. La acțiunea care a început la ora 6.00 participă polițiști de frontieră, jandarmi, lucrători vamali și procurori. După percheziții, vor fi conduse la audieri zeci de persoane.

„La percheziții participă lucrători din cadrul tuturor structurilor Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iași și 40 jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău, urmând a fi puse în aplicare 46 mandate de aducere la audieri. Documentarea activităţii infracţionale a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentul Operațiuni Speciale – Biroul Operaţiuni Speciale Vaslui”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției de Frontieră.

Acțiunea din județele Galați și Vaslui este coordonată de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.


Distribuie articolul

You May Also Like