Pentru Veorica: dispăre-ți datorită organizării în ultimul hal a-l alegerilor ieuroparlamentare și la referendum

Distribuie articolul

Titlul articolului este vesel, în contrast cu situația tensionată și tristă în care a ajuns țara condusă de o gașcă de ticăloși penali.

Ne-am obișnuit să ne căcăm pe noi de râs când deschide gura Veorica, în timp ce câteva jigodii și-au agățat țara la breloc. Așadar, nu-i nimic de râs.

Mii de mii de români nu au putut vota din cauza derbedeilor și impostorilor care s-au aciuat prin și pe lângă Guvern. Ei au organizat alegerile după chipul și asemănarea lor, astfel încât oamenii (din țară și din străinătate) au stat ore în șir la cozi și mulți nu au apucat să voteze. În plus, liderul partidului de guvernământ a votat pe furiș, într-un loc și la o oră anunțate cu puțin timp înainte, iar la sediul partdiului a venit cu gărzi de corp pentru că este „iubit” de popor, chiar de colegi. Chiar și în Botswana guvernul și liderul partidului făcut praf la alegeri ar fi plecat acasă, în asemenea scenariu. La noi….

Mii de români nu au putut vota din cazua proastei organizări a alegerilor. Dacă a fost sau nu intenție, alții trebuie să stabilească. Oricum, s-a încălcat legea și cineva trebuie să plătească în fața instanței și în fața poporului. Mulți români au povestit cum au fost umiliți de guvernanți.

„Am plecat deprimată de la consulat. După aproape 5 ore nu am reușit să votez și am avut de ales între a rămâne și a merge la job. Spre rușinea mea, am ales jobul. Pe drum am plâns și cineva m-a îmbrățișat. Mulțumesc, oricine ai fi. Și acum plâng la muncă, pentru că deși sunt obișnuită cu nemernicia, nu îmi vine să cred că în diaspora se repetă cele întâmplate în 2014. Să știți că multă lume nu va vota. Când am plecat, erau oameni care așteptau de la 9 dimineața și încă nu votaseră. Asta e România și sper din tot sufletul ca cei de acasă se mobilizează, măcar pentru noi, cei care am stat în picioare ore întregi fără să votăm”, a povestit pe FB, o româncă stabilită în Germania.

Așa se întâmplă când o țară întreagă încape pe mână unor indivizi cu cazierul tulbure. Iar oamenii nu au de gând să plece acasă.


Distribuie articolul

You May Also Like