Penibil:candidatura gălățeanului Viorel Ștefan pentru Curtea Europeană de Conturi, respinsă din nou de parlamentarii europeni

Distribuie articolul

Pe 8 aprilie vă povesteam despre pesedistul Viorel Ștefan care candida singur(fără contracandidat) la funcția de membru în Curtea Europeană de Conturi și era respins de membrii Comisiei de Control Bugetar din Parlamentul European. Reprezentanții comisiei l-au respins la vot (8 voturi pentru și 12 împotrivă) și unii dintre ei au vorbit despre rolul lui Ștefan în slăbirea luptei anticorupție în România. În loc să se bage în gaură de șarpe, gălățeanul Ștefan a mai încercat o candidatură și s-a mai făcut o dată de râs.

Plenul Parlamentului European a respins marți, 16 aprilie, candidatura vicepremierului Viorel Ștefan la Curtea Europeană de Conturi. Rezultatul votului nu lasă loc de interpretări: proprietarul de bacuri a contabilizat 222 voturi pentru și 372 voturi împotrivă. În loc să-și retragă sau să-i retragă Guvernul candidatura, subalternul lui Dan Nica a făcut-o din nou de oaie. A luat o pereche de palme de la parlamentarii europeni, dar nu-i plângem de milă: probabil, gălățeanul câștigă din afacerea de la punctul de trecere Bac Galați-Tulcea mult mai mult decât parlamentarii care nu i-au apreciat talentele de mare economist.

Viorel Ștefan s-a făcut de râs, Guvernul PSD s-a făcut de râs, dar și România s-a făcut de râs pentru că trimite la Bruxelles politruci precum Dăncilă, Ștefan și Grapini. S-au prins și europenii că partidele din România sunt pline de ticăloși și de terchea-berchea semianalfabeți și/sau corupți, cu ifose de mari specialiști.


Distribuie articolul

You May Also Like