Penalii din politică vor să se grațieze de anul nou

Distribuie articolul

Pesediștii conduși de penalul Liviu Dragnea au amețit. După ce aproape doi ani s-au învârtit după cireș, alde Dragnea, Tăriceanu, Oprișan, Codrin, Nica și Viorica au decis să se oprească. Oamenii și-au luat cazierul în dinți și au anunțat că au chef de amnistie și grațiere. A lor, bineînțeles, dar pe lângă ei se vor strecura în libertate și câteva cohorte de borfași fără carnet de partid.

Spun specialiștii că ordonanța de urgență pregătită de PSD și ALDE îi va rezolva lui Liviu Dragnea toate problemele penale. Lui și altor politicieni, foști și actuali consilieri local și județeni, parlamentari, președinți de CJ, primari, nemulțumiți că DNA i-a oprit din activitatea de devalizare a statului român. Nu contează că porcăria ne va arunca la marginea Uniunii Europene și țara va fi cuprinsă de haos. Nu contează nici măcar că poporul, inclusiv votanții PSD, nu sunt de acord cu iertarea corupților în proporție de peste 90%, conform unui sondaj de opinie realizat recent.

Aceste derbedei care au averi ce nu pot fi justificate nici măcar de o mătușă Tamara vorbesc despre abuzuri ale justiției și clemență. Pentru binele cetățenilor abuzați de justiția ticăloasă, ei sunt dispuși să facă sacrificii și să renunțe la dosarele penale cu care s-au ales în ultimii 10 ani. În schimb, nu spun nici pâs despre raiul promis alegătorilor în campania electorală.

Liderii PSD au anunțat că lacheii din Guvern au redactat deja Ordonanța de Urgență privind amnistia și grațierea. Cică documentul va fi aprobat de miniștrii până pe 15 ianuarie, anul viitor. O să fie niște sărbători interesante, așa că noi le urăm penalilor din politică la mulți ani. Cu executare!


Distribuie articolul

You May Also Like