Pe aici nu se trece! Faleza Superioară este închisă până săptămâna viitoare

Distribuie articolul

S-a închis Faleza Superioară. Începând de miercuri, 29 noiembrie, până luni, 4 decembrie, la ora 12.00, circulația auto pe Bulevardul Marii Uniri este interzisă pe segmentul cuprins între intersecțiile cu străzile Prelungirea Traian și Navelor. Măsurile se impun pentru desfășurarea în condiții de maximă siguranță a manifestărilor organizate de Primărie de Serbările Galațiului. La Elice va fi amplasată o scenă pentru spectacole iar pe carosabil vor fi așezate căsuțele din cadrul Târgului Meșterilor Populari.

Alte restricții de trafic vor fi de 1 Decembrie, pe strada Domnească. Pentru buna desfășurare a ceremonialului militar de Ziua Națională a României, circulația va fi complet blocată, pe segmentul cuprins între străzile Lahovary și Gării, între orele 12.00 și 16.00. Închise traficului vor fi și toate intersecțiile străzii Domnească, aflate pe parcursul segmentului cu restricții, respectiv cu străzile Universității, Eroilor și Culturii. Ceremonialul militar se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare. Manifestările de Ziua Națională a României sunt organizate de Prefectura Județului Galați.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să evite zona cu restricții, să folosească rutele ocolitoare și să respecte cu strictețe indicatoarele de avertizare și/sau semnalele agenților de circulație.


Distribuie articolul

You May Also Like