Pe aici nu se trece: două străzi din orașul Galați vor fi închise timp de un an pentru lucrări de modernizare

Distribuie articolul

Primăria anunță că săptămâna viitoare vor începe lucrările de modernizare a străzilor Cerealelor și Dr. Carnabel. Începând de luni, 2 aprilie, circulația autoturismelor va fi oprită pe strada Cerealelor și pe alte două tronsoane. Străzile vor fi reabilitate cu bani de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice iar lucrarea va costa peste cinci milioane de lei.

„Luni, 2 aprilie 2018, vor fi demarate lucrările de modernizare a străzii Cerealelor și Dr. Carnabel (între str. Basarabiei și str. Vasile Alecsandri). Circulația autoturismelor va fi oprită pe strada Cerealelor și pe alte două tronsoane, respectiv între str. Basarabiei și aleea Albinei și între strada V. Alecsandri și strada Ep. Melchisedec Ștefănescu. Lucrările vor fi realizate de Asocierea S.C. Lemacons S.R.L – S.C. Tancrad S.R.L. Pentru acest proiect de investiții banii au fost atrași de la Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, valoarea totală fiind 5.340.812 lei, fără TVA”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Termenul de realizare a lucrării este 12 luni de la deschiderea șantierului. Conform proiectului, pe străzile Cerealelor și Dr. Carnabel se vor executa lucrări de modernizare a iluminatului public, se va introduce sistem de canalizare și se va realiza canal subteran pentru cabluri, se vor construi piste pentru bicicliști și branșamente pentru rețeaua de apă potabilă și se va reface în totalitate suprastructura drumului.


Distribuie articolul

You May Also Like