PASTILA DE…PLÂNS/ Bufonul de serviciu în excursie la BEJ!

Distribuie articolul

Cristinele, la voi la ALDE încălcarea regulilor e o virtute ! Acum ceva timp, mai mult, șeful tău, Tăriceanu era prins de jurnaliști cum își dorea să intre în față la rândul format la Poliția Rutieră. Zicea el atunci că rândul nu e pentru demnitari. Iar ca să traducem noi liber, e pentru proștii care trebuie să înghită mizeriile voastre.

Ieri te-ai gândit tu că ar fi bine să vă depuneți listele de candidați. Ok. Numai că n-ați nimerit la ora la care trebuia.

Ați vrut să intrați în rând cu lumea și ați venit însoțiți de câțiva jurnaliști să vă tragă-n poză pentru a vedea boborul ce frumoși, deștepți și devreme acasă sunteți.

Ați ajuns  la Biroul Electoral Județean la ora 18,10 trecute fix, în condițiile în care pe ușă scria CLOSED de 10 minute. Ți s-a deschis ușa de către o doamnă din birou, și fără urmă de gingășie ai trecut ca bizonul prin lobodă. Apropo, BEJ-ul n-are ușier, ci membri și membri auxiliari care să vă ajute.

Apoi ți s-a explicat că programul s-a gătat dar tu ai insistat să o faci pe actorașul rătăcit și să mimezi pentru presă depunerea dosarelor. Pe care, în mod evident le vei depune astăzi, în ultima zi permisă de lege.

Teatru, bufonerie și apucături de mecanic motopompist, bre Cristinele! Mai cizelează-te un țâr, n-o ține într-una pe barosăneală că nu te prinde. Te cam strânge șlițul…


Distribuie articolul

You May Also Like