UPDATE / Jaf la bancomat

Distribuie articolul

UPDATE: „La data de 15.09.2020, în jurul orei 04.00 I.P.J. Galați a fost sesizat prin SNUAU 112, despre faptul că, în comuna Tulucești, județul Galați, bancomatul, aparținând unei unități bancare, din incinta unei societăți comerciale, prezintă urme de distrugere. Polițiștii ajunși la scurt timp la fața locului au constatat faptul că persoane necunoscute, ar fi forțat mecanic fanta de eliberare a bancnotelor de la acest bancomat. În urma deflagrației, partea din spate a bancomatul a fost distrusă, iar din interior a fost sustrasă o sumă de bani. În cauză a fost întocmit un dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Furt calificat”, faptă prevăzută și pedepsită de art.229 Cod Penal, de către polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale din cadrul IPJ Galați, care au preluat cercetările, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați”, informează IPJ Galați.

————————————————————

Un nou jaf la bancomat în județul Galați. Atacatorii au dat lovitura la un bancomat din Tulucești.

De data aceasta, hoții au reușit sa fure bani din bancomat, după ce, se pare, au provocat o explozie. Poliția face cercetări la fața locului pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs incidentul.

Deocamdată nu se știe câți bani s-au furat din bancomat. Săptămâna trecută, persoane neidentificate de poliție au încercat să jefuiască un bancomat la Liești.

Atunci, hoții au incendiat bancomatul, dar nu au reușit să fure bani, după cum a precizat IPJ Galați.

Vom reveni.


Distribuie articolul

You May Also Like