Aventura vieții: un copil de doi ani a traversat singur o stradă foarte circulată, a urcat într-un autobuz și s-a plimbat prin Galați

Distribuie articolul

Un copil de doi ani și jumătate a făcut marți aventura vieții sale. El s-a pierdut de bona sa și a plecat într-o călătorie care a presupus traversarea unei străzi aglomerate, escaladarea unei scări de autobuz și o plimbare de jumătate de oră prin oraș.

Totul s-a întâmplat în cartierul Micro 19, marți, pe la prânz.
Bona a dat alarma în momentul în care a realizat că copilul pe care îl avea în grijă a dispărut. Imediat, cartierul a fost împânzit de mai multe echipaje de jandarmi și polițiști.

„În jurul orei 11:30, echipajul de jandarmi care patrula pe raza Secției 3 Poliție Galați a fost sesizat prin apel 112 despre faptul că un copil, în vârstă de 2 ani și jumătate, profitând de neatenția bonei care intrase într-un magazin să cumpere ceva pentru cel mic, s-a pierdut de aceasta. După preluarea semnalmentelor, jandarmii au solicitat sprijin și celui de al doilea echipaj aflat pe raza municipiului și, împreună, împărțiți în mai multe echipe, au început căutările celui mic, prin fiecare colț al cartierului Micro 19”, au povestit reprezentanții Inspectoratului Județean de Jandarmi.

Aventura s-a încheiat după jumătate de oră, în momentul în care șoferul autobuzului a realizat că transportă un copil pierdut. El a întors mașina la capătul de traseu și i-a anunțat pe jandarmi despre pasagerul de doi ani și jumătate.

„După aproximativ 30 de minute, în timp ce se aflau la capătul traseelor Transurb, din Micro 19, jandarmii au fost văzuți de către șoferul unui autobuz care le-a spus oamenilor legii că a observat în mijlocul de transport un băiețel speriat, motiv pentru care a decis să întoarcă mașina către stația de capăt știind că aceștia caută un copil. Băiețelul corespundea descrierilor făcute și a fost luat de către jandarmi care au chemat părinții la fața locului”, au precizat jandarmii.

Potrivit jandarmilor, bona a povestit că se afla peste drum de stația de autobuz în momentul în care a pierdut copilul.

Asta înseamnă că micuțul a traversat singur ditamai strada fără să fie luat la întrebări de nici un trecător și apoi a urcat într-un autobuz plin de cetățeni responsabili. Mișto oraș!


Distribuie articolul

You May Also Like