OȚELUL GALAȚI S-A CALIFICAT ÎN FINALA CUPEI ROMÂNIEI!

Distribuie articolul

 

 

2-1 (1-1) scor final Au marcat Cisse (min. 12) și Chipciu (autogol min. 88), respuctiv Nistor (min 45-penalty)

Bucurie mare la Galați după partida din această seară cu Universitatea Cluj, cei aproape 8000 de spectatori plecând în noapte fericiți spre case.

O performanță consistentă pentru clubul gălățean, încă din primul an după revenirea în elita fotbalului românesc. Dacă în play-out suntem în cărți pentru ocuparea locului 7, evident, accederea în finala Cupei României confirmă cu certitudine că în plan sportiv Oțelul Galați se află pe un drum bun.

La finalul partidei, managerul tehnic Dorinel Munteanu a făcut iarăși un apel la mediul economic local să vină alături de echipă pentru că, după cum bine se știe, Oțelul are printre cele mai mici bugete dintre echipele primei ligi.

În contextul fericit, acela de a câștiga pe 15 mai finala Cupei României, după care implicit ne vom califica în Europa League, este imperativ necesar o altă dimensiune a bugetului clubului, alte investiții, alte cheltuieli, alte pretenții.

Deocamdată ne bucurăm cu toții de succesul fotbaliștilor gălățeni, le dorim noi și noi succese și sperăm ca și problemele financiare ale clubului să-și găsească rezolvare.

Oțelul chiar merită orice efort…


Distribuie articolul

You May Also Like