Policlinica Spitalului „Anton Cincu” din Tecuci va avea o clădire nouă

Distribuie articolul

La Tecuci s-a aprobat un nou proiect de investiții pentru sănătate. Este vorba despre construirea de la zero a unei clădiri și pentru Policlinica spitalului, iar investiția este de peste 45 de milioane de lei, din care 20 de milioane de lei prin Programul Operațional de Sănătate 2021-2027.

Clădirea nouă va fi dotată cu aparatura necesară și va pune accent și pe confortul pacienților, de la culorile folosite până la crearea de spații verzi. De asemenea, noua construcție va avea 2700 de mp, panouri fotovoltaice, panouri solare pentru apă caldă, instalație de ventilare cu dispozitiv de recuperare a căldurii și sistem de monitorizare și control a tuturor echipamentelor instalate, mobilier și aparatură medicală.

Vor exista 49 de cabinete medicale pentru specialități ca: pediatrie, chirurgie pentru mici intervenţii, chirurgie generală, cardiologie, radiologie şi mamografie, ortopedie, dermatologie, diabet, boli interne, ORL, obstetrică-ginecologie, gastroenterologie, oftalmologie, ortoptică, psihiatrie şi neurologie.


Distribuie articolul

You May Also Like