„Omul cu Șobolani”(OCS) aduce sunetul alternativ la Galați într-o seară de aniversare la DailyPub

Distribuie articolul

Sâmbătă, la ora 20.00, orașul Galați va găzdui un eveniment muzical de neratat pentru iubitorii muzicii alternative românești. Trupa „Omul cu Șobolani” (OCS) va concerta la DailyPub. Evenimentul face parte din turneul de promovare a noului single al trupei, „Toată Lumea Greșește”.

Cu un loc special în inimile fanilor, evenimentul este cu atât mai memorabil cu ocazia celei de-a 19-a aniversări a localului DailyPub.

Înainte și după concert, prezentatorul Dan Amariei va menține atmosfera vie și plină de energie. Biletele de intrare pot fi achiziționate la prețul de 75 de lei până vineri, sau la 85 de lei în ziua concertului.

Single-ul „Toată Lumea Greșește” este al doilea single de pe viitorul album, după „Ai picioare prea lungi”, piesă lansată la începutul acestui an. Dan Amariei, solistul OCS, descrie piesa ca fiind despre revolta socială, neputința interioară și exterioară, și despre dualitatea umană, în care putem fi mai buni și mai răi în același timp.

Fondată în 1997, trupa OCS a rămas fidelă sunetului său distinct de rock alternativ și este alcătuită în prezent din: Dan Amariei (voce), Nicolae Arama (chitară), Mihnea Dobrota (tobe) și Radu Andrei (chitară bas). Numele trupei, „Omul cu Șobolani”, a fost inspirat de lucrarea lui Sigmund Freud, „Omul cu șobolani”, și rămâne un simbol al originalității și expresiei artistice autentice.


Distribuie articolul

You May Also Like