O porcărie edilitară: intrarea unei grădinițe din Galați este acoperită de noroi

Distribuie articolul

Intrarea unei grădinițe din Galați arată ca o construcție abandonată de la țară. Aleea este plină de noroi iar gardul are găuri și stă să cadă. Este vorba despre Grădinița nr. 20 situată pe strada Tecuci, aproape de fostul sediu al Registrului Auto Român(RAR). Părinții sunt revoltați cu atât mai mult cu cât în zonă mai există o alee asfaltată care, însă, este blocată de o barieră.

„Aceasta este intrarea la Grădinița 20 vis a vis de fostul RAR!!! Plecăm curați de acasă și ajungem murdari de noroi la o grădinița în oraș!!! Au făcut un drum de acces…dar au pus barieră!!! Asta este dispoziția administratorului de parc… Iar părintii tac și își “târâie”copiii prin noroi”, s-a plâns unul dintre părinți pe FB.

Ce noroc pe capul copiilor de la Grădinița nr. 20! După ce au făcut ture- ture prin noroiul de la poartă, Primăria a anunțat că va trimite o echipă de control. În plus, anul acesta gardul instituției va fi schimbat, lucrarea fiind deja prinsă în investițiile din 2018.

„Va merge o echipă pe teren ca să vadă precis starea drumului și în funcție de constatarea făcută, porțiunea de drum va fi introdusă în planul de reparații de anul acesta. Pentru gardul grădiniței există o solicitare făcută la Primărie și va fi schimbat”, a anunțat Raluca Ardean, purtătorul de cuvânt al Primăriei Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like