O nouă trecere de pietoni supraînălțată apare pe Faleza Dunării

Distribuie articolul

Primăria Galați montează o nouă trecere de pietoni supraînălțată pe Faleza Superioară, în dreptul scărilor monumentale. Operațiunea a început joi dimineață, iar la fața locului se află un echipaj al Poliției Locale care dirijează traficul.

„…lucrările pentru trecerea de pietoni supraînălțată de pe Faleza Superioară, din dreptul scărilor monumentale. În sensul acesta a fost solicitat un echipaj al Poliției Locale care va dirija traficul în perimetrul respectiv, pentru a evita blocajele”, a anunțat miercuri, 22 august, Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Lucrarea face parte din setul de măsuri de prevenire a accidentelor grave la Galați. În momentul de față există trei astfel de treceri de pietoni pe Faleza Superioară a Dunării, la Elice, la Parcul Viva și în zona vilelor. Și pe strada Traian au fost montate treceri supraînălțate în intersecțiile cu străzile Vultur, Radu Negru, Zimbrului și în dreptul Spitalului Militar. Pe Traian au fost montate treceri speciale deoarece după modernizare, artera de circulație a devenit un punct nevralgic pe harta rutieră a Galațiului. Asta din cauza multitudinii de accidente care se produc ca urmare a vitezei, a neacordării de prioritate și a traversărilor neregulamentare. Poliția Rutieră din Galați a da aviz favorabil acestor măsuri impuse de administratorul drumului, precizând că sunt benefice pentru diminuarea numărului de accidente cu urmări grave.


Distribuie articolul

You May Also Like