O intersecție importantă din Galați va fi închisă timp de trei zile

Distribuie articolul


O intersecție importantă din Galați va fi închisă timp de trei zile din cauza unei lucrări. Este vorba despre intersecția străzilor 1 Decembrie 1918 cu Tecuci unde au loc lucrări de modernizare.


Primăria municipiului Galați anunță că, în perioada 18 – 20 august, traficul rutier va fi închis în intersecția străzii 1 Decembrie 1918 cu strada Tecuci.

Măsura se impune pentru executarea lucrărilor de asfaltare din proiectul „Modernizare linii de tramvai și carosabil pe străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”.


În paralel, se desfășoară ample lucrări pe strada Siderurgiștilor. Acestea au fost împărțite în două etape.


În prima parte a operațiunii care a început marți a fost închisă pentru circulația mașinilor partea stângă a străzi Siderurgiștilor, între strada Brăilei și Piața Energiei, pe direcția de mers către Piața Energiei. Mașinile circulă pe partea dreaptă a străzii Siderurgiștilor, într-o singură direcție, iar intersecțiile cu străzile Gheorghe Asachi și Gheorghe Doja sunt închise traficului auto în prima fază de execuție a lucrării.


În etapa a doua care va avea loc la finalul săptămânii, se va închide partea dreaptă a străzii în sectorul Brăilei -Piața Energiei, pe direcția de mers către Piața Energiei.

Mașinile vor circula pe partea stângă a străzii, într-o singură direcție, fără circulație alternativă.
Intersecțiile cu străzile Gheorghe Asachi și Gheorghe Doja vor fi închise traficului auto în prima fază de execuție a lucrării, urmând ca, în partea a doua să fie închisă doar intersecția cu Anghel Saligny.


Lucrarea va afecta și circulația autobuzelor Transurb care vor avea trasee modificate.

Foto: Pro Lider FM


Distribuie articolul

You May Also Like