O comedie americană reinterpretată de teatrul gălățean. Premieră cu dublă distribuție

Distribuie articolul

O premieră în dublă distribuție așteaptă gălățenii în acest weekend, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Este vorba de premiera spectacolului „Desculț în parc”, – o comedie scrisă de dramaturgul american Neil Simon, care se va juca sâmbătă și duminică, începând cu ora 19.00.

Acțiunea din spectacolul „Desculț în parc” (regizat de Laura Moldovan) se desfășoară într-un apartament din New York și surprinde situațiile amuzante, dar și tensionate cu care se confruntă un cuplu proaspăt căsătorit.

„Este o poveste despre doi tineri căsătoriți care învață primii pași în doi, încercând să facă față provocărilor, care apar odată cu începuturile în carieră. O comedie care ne arată cum dragostea, atunci când este autentică, are forța să salveze o relație sau să dea sens celor care sunt la vârsta a doua și cărora le e frică să recunoască că tânjesc după iubire.”, explică regizoarea Laura Moldovan.

Sâmbătă seara va fi prima reprezentație a spectacolului, cu actorii Ama Beschieru, Robert Ioan, Petronela Buda, Cristian Gheorghe, Ionuț Moldoveanu și Vlad Ajder. Duminică, va avea loc a doua premieră, cu Flavia Călin, Ciprian Brașoveanu, Ana Maria Ciucanu, Cristian Gheorghe, Vlad Ajder și Ionuț Moldoveanu în distribuție.


Distribuie articolul

You May Also Like