Ministrul Sănătății a fost dat afară din Guvern. Premierul l-a demis la pachet cu secretarul Andreea Moldovan

Distribuie articolul

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost demis de premierul Florin Cîțu. Modul în care a fost gestionată criza de la Spitalul Victor Babeș a reprezentaat picătura care a umplut paharul prim-ministrului. Informația a fost confirmmată chiar de șeful Guvernului. Cîțu i-a demis pe ministrul Vlad Voiculescu și pe secretarul de stat Andreea Moldovan.

„Astăzi, 14 aprilie, i-am înaintat domnului Președinte Klaus Iohannis documentele de revocare din funcția de ministru al Sănătății a domnului Vlad Voiculescu. Interimatul funcției va fi asigurat de către domnul Dan Barna, până la numirea unui nou ministru la conducerea ministerului Sănătății. Totodată, am decis demiterea din funcția de secretar de stat la ministerul Sănătății a doamnei Andreea Moldovan, iar decizia va fi publicată în Monitorul Oficial în cursul zilei de astăzi”, a anunțat Florin Cîțu.

Ministrul Sănătății a fost în mijlocul unor scandaluri. Picătura care a umplut paharul a apărut luni. Ministrul este acuzat că a mințit în timpul unei conferințe de presă și că a elaborat un ordin privind carantina fără a-l informa pe premier.


Distribuie articolul

You May Also Like