Noul târg auto din Galați va costa peste TREI milioane de lei

Distribuie articolul

Noul târg auto din orașul Galați va costa peste trei milioane de lei. Potrivit anunțului făcut de Primăria Galați, piața auto din Micro 39, de la talcioc, va fi mutată în Valea Orașului, pe strada Macului. Noul târg va fi amenajat în apropierea parcării de tiruri de pe drumul de centură, pe segmentul de drum cuprins între Bariera Traian și Calea Prutului. Lucrarea va fi realizată de o asociere de două firme care a câștigat licitația organizată de Primărie.

„Oferta câștigătoare în cazul proiectului de amenajarea a târgului auto pe strada Macului este cea a Asocierii S.C. Rovis Lider S.R.L și Atu Consulting. Valoarea totală fără TVA (însemnând proiectare și execuție) este 3.394.307 lei. Termenul prevăzut pentru proiectare este de 90 de zile iar cel pentru execuția lucrărilor este de 9 luni”, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei Galați.

Noul parc auto va avea toate dotările necesare pentru comercianți și pentru vizitatori.

„Conform caietului de sarcini se vor realiza: spații expoziționale pentru autoturismele scoase la vânzare, spații de parcare pentru autoturismele vizitatorilor, spații pentru comercializarea pieselor auto, iluminat incinta, realizare platformă pentru module, alei interioare”, a precizat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

În ceea ce privește talciocul, acesta va rămâne în Micro 39 dar zona va fi modernizată. În primul rând, acolo va fi construită o hală în interiorul căreia vor fi adunați toți comercianții de vechituri. Tot la talcioc va fi construită o clădire administrativă și va fi amenajat un spațiu pentru mâncare. În exterior vor fi un loc de joacă pentru copii, un spațiu cu grătare și o parcare pentru clienții talciocului dar și pentru cetățenii care locuiesc în zonă.


Distribuie articolul

You May Also Like