Noi restricții de trafic pe strada Basarabiei

Distribuie articolul

Sunt noi restricții de trafic pe strada Basarabiei. Dacă săptămâna trecută, traficul auto a fost interzis pe tronsoanele Traian-Grădina Veche și Domnească-Mihai Bravu, începând de astăzi(luni, 11 iunie) nu se poate circula nici pe sectorul cuprins între străzile Științei și Domnească. De vină este o lucrare a societății Apă Canal care a început dimineață pe strada Basarabiei.

„Societatea APA CANAL S.A. Galați informează că începând de luni, 11.06.2018, ora 0800, se vor executa lucrări de reparații în regim de avarie la conducta magistrală de apă potabilă Dn600mm FD din str. Basarabiei, tronson: str.Științei – str.Domnească.  Constructor: TANCRAD. Pentru executarea lucrărilor anterior menționate se impune restricționarea traficul rutier pe str.Basarabiei, sensul de circulație dinspre str.Științei  spre str.Domnească. Facem precizarea că pentru remedierea conductei avariate se va utiliza ca procedură de lucru cămășuirea interioară a rețelei de apă potabilă, un procedeu ce permite remedierea fără săpătură pe întreaga lungime a rețelei avariate, pentru înlocuire (cca.30ml.). Am avut în vedere, în mod deosebit, ca lucrările de remediere a conductei avariate să nu afecteze intersecția străzilor Domnească și Basarabiei”, au anunțat reprezentanții societății Apă Canal.

Lucrarea nu a afectat alimentarea cu apă a consumatorilor din zonă. Pentru șoferi, însă, vestea proastă este că nimeni nu știe când va fi gata operațiunea.

„Lucrările se vor executa fără a fi afectată alimentarea cu apă a consumatorilor din zonă. În cadrul lucrărilor pregătitoare, abonații au fost alimentați cu apă potabilă pe conducte alternative. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat locatarilor din zonă și participanților la trafic și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor într-un interval cât mai scurt de timp”, au precizat reprezentanții Apă Canal.

Sectoarele de drum care au fost închise săptămâna trecută vor rămâne „în șantier” în următoarele trei luni.


Distribuie articolul

You May Also Like