Socialiștii din PSD și-au activat iarăși masele de manevră

Distribuie articolul

Asociațiile de pensionari și sindicatele sunt după bine se știe mase de manevră ale PSD, ori de câte ori această formațiune politică se află în dificultate apelează la mișcări menite să destabilizeze sau să reorienteze opinia publică spre alte imagini.


Vârstnicii din Alianța Europensionarilor Galați, ce-l au ca președinte pe Toader Cristea sunt alături de PSD ori de câte ori e…nevoie, acest lucru fiind de notorietate. Practic, vorbim de o masă de manevră creată de socialiști, aceasta activându-se doar când PSD se află în Opoziție.
Cum era de așteptat, aceștia au ieșit să facă ce știu ei cel mai bine, să protesteze față de măsurile Guvernului, problema lor principală fiind nepunerea în aplicare a legislației PSD care a decis ca pensiile să fie majorate cu 40%
În mod natural, cei mai în vârstă ar trebui să fie primii ce dau dovadă de înțelepciune fiind conștienți de cheltuielile pandemice atât în sănătate cât și în economie.


Cu certitudine au aflat că economia funcționează cu frâna de mână trasă, că sunt cheltuieli masive cu sectoarele ce au fost nevoite să închidă temporar, cu școli închise, cu categorii de salariați ce și-au pierdut tot temporar locul de muncă, și multe altele.
Să vii să ceri, ce? Să îi crească pensiile celui ce a spus că acestea sunt constituționale? Ce mizerie a făcut Valer Dorneanu nu mai e nici justiție, nici politică ci destabilizarea națiunii cu decalaje majore între categoriile de pensionari.
În timp ce pensionarii gălățeni au ieșit în ger pentru un 3-400 de lei în medie, Valer Dorneanu cu venituri în prezent de peste 9(nouă) miliarde lei vechi pe an, și-a rezolvat din pix o creștere cu încă un miliard, anual.


În total, în 2020, Dorneanu a încasat suma totala de 972.346 de lei, adică aproape 200.000 de euro, aproximativ 16.000 de euro/lună. Cel mai mare venit îl reprezintă pensia specială de magistrat – 454.068 de lei/an-(37.800 de lei/lună). Salariu: 293.590 de lei (Curtea Constituțională);

  • Diferențe salariale: 94.680 de lei (Curtea Constituțională);
  • Salariu profesor: 54.612 de lei (Universitatea Nicolae Titulescu);
  • Pensie: 454.068 de lei (Casa de Pensii Sector 3);
  • Indemnizație limita de vârstă – pensia de fost deputat: 75.396 de lei (Camera Deputaților).
    Deci, concluzionând, pentru ce? Pentru un socialist de 67 ani, din Corbu – Harghita pus de cetățeanul infractor Liviu Dragnea să-i rezolve mizeriile politice?

Distribuie articolul

You May Also Like