Noi restricții de trafic pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați

Distribuie articolul

Noi restricții de trafic vor fi instituite pe strada 1 Decembrie 1918 din Galați. Acestea vor fi în vigoare marți și vor afecta traseele Transurb. Retsricțiile vor fi impuse ca urmare a lucrărilor care se desfășoară pe un tronson al străzii 1 Decembrie 1918.

Primăria Galați anunță că marți vor fi făcute lucrări de asfaltare pe strada 1 Decembrie 1918, tronsonul cuprins între Piața Energiei și strada 9 Mai, pe partea stângă a direcției de deplasare către Piața H.M. Berthelot.

Ca urmare a acestor lucrări, în zonă vor fi instituite restricții de trafic. Astfel, intersecția cu strada Tecuci, jumătatea vestică, va fi închisă circulației autovehiculelor. În consecință șoferii care se deplasează dinspre strada Nae Leonard către Drumul de Centură la intersecția cu strada 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să efectueze virajul la stânga sau la dreapta, iar cei care se deplasează dinspre Drumul de Centură către strada 1 Decembrie 1918 vor fi obligați să execute virajul la dreapta pe strada Drumul Viilor sau virajul la stânga pe strada Crinului.

Șoferii care merg pe 1 Decembrie 1918, pe direcția de mers dinspre strada Aurel Vlaicu către Piața Energiei, la intersecția cu strada Tecuci vor fi obligați să efectueze virajul la stânga.

Toate traseele de autobuz care circulă pe sensul de deplasare dinspre Piata H.M. Berthelot spre Piața Energiei vor fi deviate pe strada Tecuci – strada A. Saligny – strada Basarabiei – Piața Energiei. Pe sensul opus (Piața Energiei spre Piața Berthelot) traseele nu vor fi deviate.
Lucrările se derulează în cadrul proiectului „Modernizare linii tramvai și carosabil – străzile Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918”.


Distribuie articolul

You May Also Like