Avem candidații care se vor duela pentru „municipala” PNL!

Distribuie articolul

Alegerile pentru structurile Organizației municipale Galați a PNL se vor desfășura la finalul săptămânii viitoare, mai precis sâmbătă, 19 iunie de la ora 10.

Pentru conducerea acestei organizații și-au manifestat intenția de a candida Bogdan Manea, 52 ani ce activează în PNL din 1999, job-ul său fiind în zona societăților de construcții(Primo și Dedal Bahamat) și Alexandru Șerban, actualul președinte al municipalei, director general la APDM Galați.

Chiar dacă până în momentul de față nici unul din cei doi candidați nu și-a depus oficial candidatura, la sediul partidului, aproape cert, aceștia vor fi cei ce se vor duela pentru prima poziție în organizația municipală.

Astăzi, Bogdan Manea și-a lansat cumva candidatura în spațiul public, acesta declarând că va candida pentru întoarcerea la valorile liberale și recâștigarea încrederii gălățenilor.

Întrebat despre ce-și mai amintește din nebuloasa numită USL, atunci când liberalii s-au împrietenit cu socialiștii din PSD, Manea a răspuns că a fost o asociere de conjunctură care oricum nu avea cum să funcționeze, valorile și doctrina fiind antagonice.

Cu alte amănunte de culise în ceea ce-i privește pe cei doi și echipele ce-i susțin, revenim săptămâna viitoare, pe 17 iunie când expiră perioada de depunere a candidaturilor.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns