Ne ducem la fund cu tot cu proiectele noastre meseriașe!

Distribuie articolul

Săptămâna trecută orașul Galați a fost lovit de mai multe nenorociri. Prima dată a plouat cu copaci din cauza vântului foarte puternic. Apoi, a plouat cu apă prea multă și străzile s-au umplut de torenți. Între cele două episoade, a plouat cu voturi la Consiliul Local: consilierii au aprobat ideea Primăriei de a face un nou împrumut bancar în valoare de 100 de milioane de lei.

Nici nu știm care este cea mai mare nenorocire. Faptul că arborii au căzut ca popicele și au distrus mașini, case și garduri? Sau episodul care a demonstrat că nici canalizarea nu mai înghite gargara politicienilor? Dar împrumutul pe care administrația Pucheanu îl lasă urmașilor urmașilor noștri?

Am aflat că o să reabilităm un parc și o să ridicăm o parcare cu banii împrumutați de la CEC (împrumutul este de 25 milioane de euro) dar nu înțelegem de ce nu folosim fondurile ca să rezolvăm naibii problemele urgente ale orașului. Să facem ceva cu pământul care se surpă de o să-l vedem pe dracu, să consolidăm faleza ca să nu fuga la Tulcea și să legăm copacii de gard să nu mai trebuiască să spunem rugăciuni atunci când plouă și bate vântul! Părerea mea.


Distribuie articolul

You May Also Like