Municipiul Tecuci va rămâne fără apă potabilă

Distribuie articolul

Alimentarea cu apa potabilă va fi întreruptă în tot orașul Tecuci. În noaptea de vineri spre sâmbătă, toți consumatorii din oraș vor rămâne fără acest serviciu din cauza unor lucrări la rețeaua urbană.

O societate va conecta o conductă la rețeaua de distribuție din străzile Libertății și Griviței. De asemenea, reprezentanții societății Apă Canal vor monta hidranți de incendiu pe strada Ștefan cel Mare. Ca urmare, alimentarea cu apă a tecucenilor va fi întreruptă timp de nouă ore.

„În perioada 12-13 octombrie 2018, SC Rotary Constructii SRL va executa lucrări de montare camin vane pentru cuplarea rețelei de apă potabilă în str.Libertății c/c str.Griviței. Executarea lucrării reprezintă o prioritate având în vedere necesitatea asigurării condițiilor tehnice pentru continuarea/finalizarea proiectului de investiții derulat de Primăria Municipiului Tecuci Reabilitare strada Libertății. Pentru a veni în întâmpinarea solicitării Primăriei Tecuci care derulează un proiect de investiții și pe str.Ștefan cel Mare, în același interval orar, personalul Departamentului Apa Canal Tecuci va proceda la montarea unor hidranți de incendiu pe str.Ștefan cel Mare. Întrucât complexitatea lucrărilor ce vor fi executate impune oprirea apei în întreg Municipiul Tecuci, pentru a diminua cât mai mult posibil disconfortul creat consumatorilor prin întreruperea alimentării cu apă potabilă, s-a stabilit intervalul afectat: de vineri, 12 octombrie, ora 2200, până sâmbătă, 13 octombrie, ora 0700”, au anunțat reprezentanții societății Apă Canal.

Locuitorii sunt sfătuiți să-și facă rezerve de apă pentru consumul casnic.


Distribuie articolul

You May Also Like