Muncă și răsplată: Elevii gălățeni, campioni la securitate și sănătate!

Distribuie articolul

Recent, în perioada 17-19 mai, la Iași a avut loc faza națională a Concursului Național „ȘTIU ȘI APLIC – Securitatea și sănătatea în muncă se deprind de pe băncile școlii!”, marcând cea de-a X-a ediție a acestei competiții. Evenimentul, organizat de Inspecția Muncii, Inspectoratul Teritorial de Muncă Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași și Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi” Iași, în colaborare cu Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, a reunit elevi din toată țara, dar și din Republica Moldova, în spiritul unei adevărate competiții internaționale.

Din municipiul Galați, au participat 10 elevi organizați în 5 echipe, coordonate de profesori dedicați:

  • Învățământ profesional: echipa formată din Carp Cătălin și Dima Marian – Renato, coordonată de prof. Lungu Viorica Steluța de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Galați.
  • Învățământ tehnologic – ciclu inferior: echipa formată din Angheluță Rareș – Vlăduț și Nițu Alin – Florin, coordonată de prof. Grăjdeanu Gabriela de la Liceul Tehnologic „Paul Dimo” Galați.
  • Învățământ tehnologic – ciclu superior: echipa formată din Antohi Claudia – Teodora și Gheorghe Bianca – Marinela, coordonată de prof. Neghină Maricica de la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Galați.
  • Învățământ teoretic – ciclu inferior: echipa formată din Bahrin Mădălina și Ursache David – Constantin, coordonată de prof. Stoian Caterina de la Liceul Tehnologic „CAROL I” Galați.
  • Învățământ teoretic – ciclu superior: echipa formată din Tecuci Cristina și Marin Ionuț, coordonată de prof. Stoian Caterina de la Liceul Tehnologic „CAROL I” Galați.

Elevii gălățeni s-au întors acasă cu două mențiuni, 2 și 3, la secțiunile învățământ profesional și învățământ tehnologic – ciclu superior, și un premiu special la secțiunea învățământ tehnologic – ciclu inferior. Celelalte două echipaje s-au calificat în primele 10 locuri, demonstrând astfel excelența și dedicația lor.


Distribuie articolul

You May Also Like