“Cred cu tărie într-o administrație transparentă și deschisă gălățenilor”

Distribuie articolul

 

 

Marius Constantin Celmare

Candidat pentru Consiliul Județean Galați din partea Alianței Dreapta Unită (ADU)

 

Născut și crescut în Galați, la 52 de ani, am decis să îmi pun experiența și cunoștințele în slujba comunității noastre pentru a contribui la dezvoltarea și prosperitatea județului nostru.

Sunt economist de profesie, cu o carieră solidă în sectorul privat, unde am ocupat funcții de conducere în domeniul FMGC (bunuri de consum cu mișcare rapidă).

În prezent, îmi prezint expertiza în cadrul unei companii de consultanță specializată în vânzări și distribuție. Pasiunea pentru munte și activitățile în aer liber mi-a adus echilibru și energie, iar aceste valori le voi aduce și în munca mea ca și consilier județean.

Sunt căsătorit, am un copil, ceea ce mă motivează și mai mult să contribui la construirea unui viitor mai bun pentru toate familiile din județul nostru.

Familia mea este principalul meu sprijin și sursa mea de inspirație, de aceea îmi doresc să creez un mediu în care copiii noștri să beneficieze de educație și servicii medicale de calitate, dar și de oportunități de dezvoltare pe toate planurile.

Cred cu tărie într-o administrație transparentă și deschisă, unde fiecare cetățean are posibilitatea să se implice și să contribuie la luarea deciziilor.

Vă asigur că voi lucra cu dedicare și responsabilitate pentru a aduce îmbunătățiri semnificative în județul Galați.

Haideți să fim parteneri în această călătorie spre un viitor mai bun pentru Galați.

Comandat de Forta Dreptei, Filiala Jud. Galati.
Realizat de SC Tornada Lighting SRL.
Publicat de Express De Dunăre.
Cod de Identificare al Mandatarului Financiar Coordonator atribuit de AEP: 21240063

 


Distribuie articolul

You May Also Like