Vine și Grindeanu să-și arate mușchii la Pod

Distribuie articolul

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, vine sâmbătă la Galați să se întâlnească cu Pucky, Costică și cu șefimea din societățile transportatoare.

Pe scurt, este un bun prilej pentru a-și lipi cu superglue imaginea de cea mai importantă investiție din ultimii ani, bineînțeles, fără a avea vreun merit.

Dacă ar fi un socialist ce s-a implicat în problematica podului, acela cu siguranță este Mihai Tudose, cel ce l-a succedat la șefia Executivului chiar lui Grindeanu, în mult controversată perioadă Dragnea-PSD.

Ca bla-bla-ul să fie la cote mult supradimensionate, vizita lui Grindeanu, se spune că ar avea și o componentă privind stadiul implementării proiectelor Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii din zonă.

„Între orele 12.00 – 12.30, va vizita şantierul Podului peste Dunăre, unde va avea loc conferinţa de presă între orele 12.30 – 13.00. După întâlnirea cu reprezentanţii instituţiilor care funcţionează în subordinea şi sub autoritatea Ministerului Transportului şi Infrastructurii din zona Galaţi – Brăila, de la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, la ora 16.30, va susţine o declaraţie de presă”, precizează într-un comunicat municipalitatea.

Care municipalitate, sincer vorbind nu prea are rol in piesa asta, decât cel mult de a asigura protocolul.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns