„Moartea din Carpați” îl salută pe Georgică din mers!

Distribuie articolul

Cătălin Moroșanu a fost ales pe lista PNL Galați pentru Consiliul Județean în urmă cu doi ani. S-a tot plimbat braț la braț cu președintele George Stângă prin mai toate localitățile județului, prezentat fiind de liderul liberal cu apelativul „prietenul meu”. Nimic rău până aici. Numai că, pe perioada pandemică, Cătălin Moroșanu a fost sublim prin absență la ședințele CJ, ocupându-se mai mult de proiectele sale sportive dar și de imagine, dacă ne referim la „Survivor”. Au mai fost episoadele de infantilism politic ale lui George Stângă prin susținerea lui Câțu chiar dacă nu avea mandatul Biroului Permanent Județean pentru asta. De aici, se pare că a intervenit o anumită stare gripală între cei doi, Moroșanu, ca de altfel și alți lideri liberali, susținând că Stângă a luat partidul pe persoană fizică. Și chiar așa este, această stare de fapt perpetuându-se și astăzi. De fapt, Stângă, este un mic maestru într-ale trădării, după Dobre, cel ce l-a învățat cum se folosește furculița în politică, l-a șmecherit pe Ludovic Orban, dar de-o manieră ce-o mai poți vedea doar la intrarea în tunelul de la Barboși. Acum, se pregătește pentru aceiași mascaradă cu Câțu, aflat la un pas de excludere din partid. Câțu ce a fost aplaudat la scenă deschisă la Galați de același Stângă. Cu siguranță, va veni și vremea lui Ciucă, pentru că deja, lideru’ s-a experimentat pe poveste.

Revenind la Moroșanu, trebuie spus că acesta a mers în campanie cu un proiect personal ce viza folosința bazelor sportive școlare după orele de curs, organizat, de către copiii și tinerii din proximitatea unităților de învățământ.

Curios, cine a atacat la Curtea Constituțională acest proiect de lege? Fix Ciucă și a sa brigadă liberală. Pe niște motivații puerile, așa cum de altfel, poate fi definită și politica promovată de PNL.

Mă așteptam ca Moroșanu să-și i-a zborul mai din timp, dar e greu de spus ce l-a făcut să amâne.

Odată cu instalarea „Echipei Câștigătoare”, lui Moroșanu i-a venit înapoi de la stomac, tot pseudo-liberalismul scăldat în balamuc.

Oficial, demisia sa a fost înaintată cu două zile înaintea Crăciunului, invocând, natural, motive personale.

Joi, 26 ianuarie, în ședința Consiliului Județean se va lua act de demisie și va fi votat următorul de pe lista PNL din 2020… care de fapt scriptic nu este următorul. S-au sărit vreo trei foști candidați până s-a ajuns la Monica Iordache, super meșteră într-ale limbii franceze.


Distribuie articolul

You May Also Like