Mitingul Diasporei: TICĂLOȘII din politică sunt la fel de vinovați ca ANIMALELE care au snopit în bătaie o femeie jandarm

Distribuie articolul

Ca musca pe rahat. Așa s-au adunat toți politicienii români în spațiul public după măcelul de vineri, de la București. Ticăloșii din politică s-au urcat pe spinarea jandarmeriței călcată în picioare de niște maimuțoi periculoși doar ca să mai halească niște puncte electorale. Din opoziție sau de la putere au apărut toți triștii care au vomitat în spațiul public teorii, gânduri, amenințări și acuzații.

Președintele României, Klaus Iohannis, a condamnat violențele și a cerut procurorului general să înceapă o anchetă. Bine a făcut. Totuși, nu s-a putut abține și a băgat bățul prin gardul PSD, îndemnându-i pe membrii partidului de guvernământ să scape de conducerea toxică. Așa o fi, dar nu-i treaba șefului de stat să-și bage nasul în bucătăria unor băieți, chiar dacă bucătarul șef este condamnat penal.

Opoziția a simțit miros de sânge și a ieșit la rampă cât să arunce niște gaze lacrimogene către putere. Să ceară anchete, comisii și demisii, asta-i treaba ei, nu să vâneze voturi la finalul unui măcel. Printre „remarcații” zilei este deputatul PMP Galați, Cătălin Cristache care l-a sfătuit pe președintele Iohannis să demisioneze dacă nu organizează un CSAT pentru a analiza modul în care au acționat instituțiile statului. Uau!

Prima reacție a Guvernului a venit sâmbătă, după prânz. Nu că am simțit lipsa semianalfabeților care compun actualul executiv. Totuși, timp de jumătate de zi, România a fost, la vedere, un stat  „neguvernat”. În tot acest timp, Jandarmeria a încercat să dea explicații. Ce dracu o fi de explicat după ce la televizor s-a văzut că jandarmii au caftit oameni cu mâinile ridicate sau întinși pe jos, că au intoxicat cu gaze sute de tineri, femei și bătrâni, că au bătut un cameraman austriac și că au pierdut pe drum doi colegi care erau să fie linșați de niște brute despre care tot Jandarmeria spunea că a avut informații că vor să strice mitingul?

Tot sâmbătă, după prânz, au apărut și comunicatele de la PSD și ALDE. Nimic nou sub soare, tot idioți ne cred guvernanții care ne-au aruncat sub nas aceleași prostii și aceiași vinovați: statul paralel, Iohannis, opoziția. Apoi, președintele PSD a simțit nevoia să mai zică ceva. Liviu Dragnea a spus că „diferențele de opinie nu pot justifica violența”. Dragnea uită că ceea ce îl separă pe el de majoritatea românilor este un dosar penal și nu niște opinii diferite. Iar despre violență, mișto prosteală. Un alt membru PSD cu probleme penale(deputatul mitralieră Cătălin Rădulescu) a scris pe FB „ că președintele este responsabil pentru morții de la Colectiv, cât și pentru femeia jandarm….Voi bolnavilor psihici ce reprezentați opoziția…jeguri securiste USR….Nu ne provocați că venim 1 milion și vă călcăm în picioare.”

Dar poate vă călcăm noi în picioare, la vot, bineînțeles. Oricum, băieții despre care am vorbit s-au urcat în cârca femeii jandarm ca să-i vadă poporul. Asta în timp ce cei mai mulți dintre golanii care au distrus un protest pașnic și o parte a capitalei mișună liberi. Niște ticăloși!


Distribuie articolul

You May Also Like