Minciunile aiuristice ale lui Costică ot Bujoru’

Distribuie articolul

Conducerea Consiliului Județean Galați nu ratează nici un metru de asfaltare fără să-și arate mușchii prin presă ce de treabă face. Numai că nu spune și cum o face. Prost spre foarte prost, Nea Costică!

„Pe DJ 251A, între localităţile Drăguşeni şi Fundeanu, tocmai s-a turnat și cel de-al doilea strat de asfalt. De altfel, drumul care leagă localităţile Corod – Blânzi – Brătuleşti – Nicopole – Fundeanu – Drăguşeni este în plin proces de modernizare. A fost consolidată şi refăcută infrastructura, s-au reabilitat podurile şi podeţele, s-au construit şanţuri din beton şi rigole carosabile, s-au amenajat căi de acces la proprietate, iar pe opt kilometri de drum s-a turnat deja şi asfaltul.”

Gogoașa asta cu iz pesedist a apărut pe site-ul CJ și este dedicată  pelicanilor ce îngurgitează fără noimă toate aiurelile debitate de Costică Fotea ot Bujoru’.

În realitate treaba e mai nașpa decât putem crede și asta pentru că socialiștii de Galați mint cu…ambele mâini.

La intrarea în Drăgușeni, ce credeți că am găsit? Al doilea strat de asfalt turnat de Costică? Pe dracu! O chestie fără finalitate cum numai ăștia de la PSD o pot face. Că îți rupi mașina lejer e o treabă, dar, băi Costică, tu pui viețile oamenilor ce trec pe-acolo în pericol! Sau te doare la bască? Măcar spune-o verde-n față, bre nu-i gata din aste motive și mai durează ceva vreme. E mai corect așa decât să te lauzi aiuristic și să auzim apoi de nu știu ce accidente nasoale, noaptea sau când se-abat stihiile naturii prin zonă! Poliția rutieră sau ăi de-or fi pe-acolo, ar trebui ori să sancționeze constructorul pentru lipsa marcajelor de lucrări și să-l oblige să remedieze situația ori dacă n-au soluții și le e teamă de Costică, să stea de șase când trec mașini și anunțați și voi că e o zonă cu… periculoso sporgersi!

Revenind la șeful de cejeu, ar putea fi așa, măcar un țâr mai responsabil, sigur nu-i face taica Nica statuetă că ne minciunește pe față.

Rușinică, domn preș Costică !


Distribuie articolul

You May Also Like