Bani pentru investiții de la Ministerul Dezvoltării: CJ Galați așteaptă o sumă consistentă iar Primăria Galați va primi bacșiș

Distribuie articolul

Una caldă, una rece: Consiliul Județului Galați a primit o sumă consistentă pentru investiții în timp ce Primăria Municipiului Galați se uită pe fundul sacului. În cifre, pentru investițiile din județ, Ministerul Dezvoltării Regionale va aloca suma de 150 de milioane de euro. În total, 130 de investiții din județul Galați vor fi realizate cu bani de la bugetul de stat. Banii vor veni prin Programul Național de Dezvoltare Locală în perioada 2017-2020. Fondurile pot fi accesate în baza unor proiecte întocmite de primăriile orașelor și comunelor din județul Galați. Cu banii de la Guvern vor fi reabilitate drumuri, școli, dispensare și vor fi construite sisteme de canalizare și de alimentare cu apă. Printre altele, pe lista autorităților se află Drumul Județean 242B între Berești și Tg. Bujor și Drumul Județean 251 între Tecuci și Matca.

În cadrul Programul Național de Dezvoltare Locală, Municipiul Galați va primi doar 5 milioane de euro. Banii vor fi folosiți pentru modernizarea străzilor Cerealelor, Dr. Carnabel și Leonida Zamfirescu, pentru construirea unei staţii de epurare a apelor uzate în Cartierul Dimitrie Cantemir și pentru înlocuirea reţelei de canalizare la două imobile din Complexul Studenţesc.


Distribuie articolul

You May Also Like