UPDATE/ Microbuz cu pasageri, implicat într-un accident la Șendreni

Distribuie articolul

UPDATE: Din păcate, bărbatul rănit grav în accident a murit. Avea 60 ani. Poliția Rutieră face cercetări acum și pentru ucidere din culpă.

_______

Grav accident rutier în această după amiază, pe DN 25, la Șendreni, în județul Galați. O persoană a fost grav rănită, iar alte patru au suferit leziuni ușoare, după ce un autoturism și un microbuz s-au ciocnit.

La fața locului au intervenit echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, ISU și Poliția Rutieră Galați.

Una dintre victime, cea rănită grav, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Galați. Ceilalți răniți sunt au fost evaluați la fața locului.

Cele două autovehicule implicate în accident s-au ciocnit, cel mai probabil, din cauza unei depășiri pe contrasens. Poliția Rutieră face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul. În caz va fi deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

„Au fost implicate un autoturism, in care se aflau 2 persoane, și un microbuz în care se aflau 6 persoane. Cele două vehicule ar fi întrat în coliziune frontală.

A rezultat rănirea unui bărbat, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital. Din microbuz, două femei și doi bărbați au suferit atacuri de panică, dar nu au necesitat internarea în spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii accidentului”, transmite IPJ Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like