Zeci de mii de gălățeni ar putea fi executați silit deoarece nu și-au plătit taxele locale și amenzile

Distribuie articolul


Primăria Galați anunță că peste 47.000 de gălățeni sunt la un pas de executare silită deoarece nu și-au plătit taxele și impozitele locale, dar și amenzile datorate bugetului local.


Municipalitatea mai spune că pentru a evita blocarea conturilor sau alte popriri, cei care au restanțe pe primele șase luni trebuie să plătească urgent toate datoriile.


„Pentru neplata impozitelor și taxelor locale la termenul scadent din 31 martie 2021, Serviciul Urmărire și Executare Silită, Amenzi din cadrul Primăriei municipiului Galați a emis 47.605 somații și titluri executorii, demarându-se astfel procedura de executare silită în vederea recuperării debitelor restante, în conformitate cu dispozițiile art. 220 si art. 230 din Legea nr. 207/2015 privind codul de procedura fiscala, cu modificările și completările ulterioare”, au anunțat reprezentanții Primăriei Galați.


Gălățenii au fost somați și dacă în termen de 15 zile de la comunicarea somației și a titlului executoriu nu se stinge debitul, se continuă măsurile de executare silită, mai spun reprezentanții Primăriei.


Distribuie articolul

You May Also Like