Metropolitan Life Open 2021 are campioană din Brăila !

Distribuie articolul

Elena Ruxandra Bertea are 15 ani, este din Brăila, legitimată la Clubul Sportiv Fortuna din localitate. Antrenamentele de zi cu zi le face în municipiul vecin, la Galați, la baza Atlas, fiind antrenată de Marian Iftene.

După ce anul acesta a performat la unele turnee pentru categoria sa de vârstă, la patru turnee ce au avut loc la București, a apărut oportunitatea participării la Metropolitan Life Open, un turneu puternic ce s-a desfășurat săptămâna trecută la Cluj Napoca. La simplu a fost desemnată cap de serie nr.5 și și-a învins toate adversarele, fără sa piardă vreun set: 6-0 6-2 CU Ana Cristiana Mocanu, 6-3 6-1 cu S. Bărbulescu, 6-0 6-1 cu A. Hejtmanek, 6-3 6-2 cu P. Goina și 6-1 6-1 în finală cu coechipiera de la dublu, Alexia Mărginean. La dublu, același parcurs fără ezitare și implicit fără set pierdut.

Alături de Alexia Mărginean,Elena Ruxandra Bertea a trecut cu 6-4 6-3 de cuplul Anghel\Simion, 6-3 6-1 de Hatiegan\Teodorescu, 7-6(3) 6-1 de Ghiborșina\Bărbulescu și în finală cu 6-4 6-1 de Hejtmanek\Puiac. Pentru Elena Ruxandra Bertea urmează câteva turnee mai complicate unde sunt prezenți și copii cu doi-trei ani mai mari, chiar in aceste zile fiind prezentă la Bistrița la o astfel de întrecere.

După ce va susține Evaluarea Națională, spre finalul lunii va fi prezenta la un turneu ITF la Timișoara. Succes, copil frumos!


Distribuie articolul

You May Also Like